Een koud lichaam
25 februari 2017
Kruiden voor afvallen ingredienten
Afvallen en schoonheid
26 februari 2017

Warm kruiden Vermoeidheid en slapeloosheid

26.00

Vermoeidheid en slapeloosheid komen allemaal door een koud lichaam. Normaal gesproken hebben mensen met een koud lichaam ook koude handen en voeten. Of zij hebben warme handen maar koude voeten.
Als je een koud lichaam hebt, wordt het lichaam zwakker. Dan kan vervolgens vermoeidheid opspelen.
Slapeloosheid is slechts een signaal dat het brein zich koud voelt. De hersenen zijn deel van het lichaam en kunnen niet leven zonder het lichaam. Dus wanneer we het brein bestuderen moeten we de fysieke conditie eerst bestuderen.
Mensen blijven wakker en helder in een koude omgeving zijn, maar zullen makkelijk in slaap vallen in een warme omgeving.
Het simpele feit als hierboven, laat zien dat kou de voornaamste reden is welke leidt tot slapeloosheid. Omdat het lichaam (door interne of externe omstandigheden) koud is, zijn het hoofd en brein ook koud. Wanneer dit het geval is, blijft het brein altijd wakker, wat resulteert in het moeilijk in slaap vallen, lichte slaap of makkelijk wakker worden, waardoor slapeloosheid optreedt.

Veel mensen die aan slapeloosheid leiden hebben vaak een dikke buik. Dit komt omdat bij mensen met een koud lichaam de stofwisseling langzaam verloopt. Veel afvalstoffen blijven om die reden achter in het maag darm kanaal waardoor er minder ruimte is voor de longen en het hart om goed te functioneren. Dit maakt slapen ook moeilijk en veroorzaakt nachtmerries

Het gebruik van Warme medicijnen leidt er toe dat het lichaam van binnen weer warm wordt. Wanneer het lichaam een goede temperatuur heeft zal de bloed circulatie goed verlopen helemaal tot aan de hersenen. Zo valt u weer gemakkelijk in slaap. Het lichaam wordt daarnaast ook gezonder en krachtiger, zodat klachten als vermoeidheid volledig verdwijnen.
Alle problemen komen door kou.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar
Type

Poeder (powder), Tabletten (capsules)